ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ/ΑΛΛΑΓΕΣ/ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ

Ακύρωση παραγγελίας

 Μπορείτε να αλλάξετε η να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει ετοιμαστεί (τιμολόγηση/συσκευασία/παράδοση) για αποστολή. Στην περίπτωση που έχετε προκαταβάλει το ποσό της παραγγελίας σας, το ποσό επιστρέφεται ολόκληρο στο λογαριασμό της επιλογής σας. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει δοθεί για αποστολή δε γίνεται επιστροφή χρημάτων και η παραγγελία σας αποστέλλεται κανονικά.

Αλλαγές/Επιστροφές προϊόντων

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιστρέψει τα αγορασμένα προϊόντα εντός 3 εργάσιμων ημερών από την στιγμή της παραλαβής

Τα προϊόντα που θέλετε να επιστραφούν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση(να μην έχει γίνει οποιουδήποτε είδους παρέμβαση στο προϊόν, το προϊόν να μην έχει φορεθεί πέραν της δοκιμής) και να περιλαμβάνουν όλα τα συνοδευτικά τους (συσκευασία και απόδειξη αγοράς ), καθώς αποτελούν μέρος τους προϊόντος.

 Τα προϊόντα θα πρέπει να αποστέλλονται μέσω της  Speedex courier με την οποία συνεργαζόμαστε  ( το σχετικό κόστος αποστολής ανέρχεται στα 4€ , το οποίο επιβαρύνει εσάς και θα αφαιρείται από το πόσο πίστωσης αξίας των προϊόντων).

*Στα μαγιό δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων, μόνο αλλαγές σε νούμερο(εφόσον είναι ακόμα διαθέσιμο).

Μη παραλαβές

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του πελάτη, το The Bold Look διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει.

Το The Bold Look διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελεί παραγγελία πελάτη με ιστορικό επαναλαμβανόμενων αρνήσεων παραλαβής, ακυρώσεων, ή/και επιστροφών.

Ελαττωματικά προϊόντα

Σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας το αργότερο εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασής του(χωρίς καμία επιβάρυνση σε εσάς) είτε για τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας.

*Σε προϊόν προσφοράς ΔΕΝ πραγματοποιούνται αλλαγές καθώς και επιστροφές χρημάτων.

* Για παραγγελίες μέσω τηλεφώνου, Instagram δεν πραγματοποιούνται επιστροφές χρημάτων, μόνο αλλαγές με κάποιο άλλο προϊόν.